dissabte, 10 de juliol del 2010

Només el 10% del claustre vota a favor de Jordi Montaña com a rector de la UVic

Font: el 9nou (Només el 10% del claustre vota a favor de Jordi Montaña com a rector de la UVic)

El claustre de la UVic va rebutjar per una àmplia majoria la proposta de Jordi Montaña com a rector per als propers quatre anys. El candidat que venia avalat per l’alcalde de Vic va obtenir només un 10 % de vots a favor, després d’un claustre tens presidit pel mateix alcalde.
El veredicte del claustre va ser inapel·lable: 26 vots a favor, 215 en contra i 15 en blanc i 1 de nul. Amb aquest resultat, el professorat, el personal d’administració i serveis i els representants dels estudiants de la UVic es pronunciaven clarament en contra de la candidatura al rectorat de Jordi Montaña.

Després de més de dues hores de reunió, que van transcórrer en un ambient de notable tensió, s’arribava a aquest resultat, que col·loca el patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB) davant d’una difícil tessitura: tirar endavant amb la candidatura –avalada pel mateix l’alcalde de Vic i president de la FUB– malgrat el rebuig massiu del claustre, o bé obrir novament el procés de candidatures per buscar un nou rector. La decisió es prendrà el proper dimarts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada