dijous, 22 de juliol del 2010

Nou equip de direcció de la Universitat de Vic

Font: UVic (Nou equip de direcció de la Universitat de Vic)

Amb posterioritat al nomenament el dia 13 de juliol del Dr. Jordi Montaña com a Rector de la Universitat de Vic, s’ha arribat a una entesa per formar l’equip de direcció de la UVic.

L’acord es basa en els tres punts següents:

1. El compromís d’elaborar un marc estratègic de futur per a la UVic, amb participació de la comunitat universitària, a partir del document de bases aprovat pel Patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB) el 30 de juny de 2010.

2. El compromís d’incloure en l’esmentat document de bases les dues premisses següents: a) la consideració de la recerca com una dimensió essencial de l’activitat acadèmica; i b) la continuïtat i la consolidació dels àmbits de coneixement propis de la UVic (traducció i humanitats, biociències, tecnologies, comunicació, educació, salut i empresa).

3. El compromís que qualsevol decisió que pugui comportar revisions de la programació universitària s’haurà de prendre un cop s’hagi definit i aprovat el marc estratègic.
La Junta de Rectorat, presidida pel Rector Dr. Jordi Montaña, està formada per les persones següents:

-Dra. Marta Otero, Vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement

-Dr. Pere Quer, Vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat
-Prof. Josep Terradellas, Secretari General i Adjunt al Rector per a les Relacions Institucionals i Comunitat

El Vicerectorat d’Ordenació Acadèmica i Professorat comptarà amb dos adjunts:

-Prof. Joan Masnou, Adjunt de Formació Continuada

-Dra. Carme Sanmartí, Adjunta d’Afers Acadèmics

El Consell de Direcció de la Universitat estarà integrat pels membres de la Junta de Rectorat i pels degans i directors de les Facultats i Escoles:

-Prof. Josep Ayats, Director de l’Escola Politècnica Superior

-Prof. Anna Bonafont, Directora de l’Escola Universitària de Ciències de la Salut

-Dr. Francesc Codina, Degà de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes (resultat de la fusió de la FE i la FCHTD, que es farà efectiva el curs 2010-2011)

-Prof. Maria Antònia Pujol, Degana de la Facultat d’Empresa i Comunicació

D’altra banda, el President de la Fundació Universitària Balmes, d’acord amb el Rector, ha decidit de separar els càrrecs de Gerència de la UVic i Direcció de la FUB. En conseqüència, el Rectorat proposarà la persona que hagi d’ocupar el càrrec de gerent, la qual, un cop nomenada pel Patronat, passarà a formar part de la Junta de Rectorat tal com preveuen els Estatuts de la FUB. La Directora de la FUB es relacionarà amb la UVic a través del Rector.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada