dimecres, 14 de juliol del 2010

Jordi Montaña, nou rector de la UVic

Font: el 9nou (Jordi Montaña, nou rector de la UVic)

El patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB), l'organisme de govern de la Universitat de Vic, ha aprovat aquesta tarda la candidatura de Jordi Montaña com a nou rector.
Montaña ha rebut el vot a favor de 13 patrons, a més de 3 abstencions i un vot en contra. L'alcalde i president de la FUB, Josep Maria Vila d'Abadal, li ha notificat personalment i Montaña ja s'ha incorporat a la reunió del patronat.

L'alcalde espera que, després de la decisió, la UVic superi l'etapa de crisi iniciada amb el procés d'elecció del rector. Vila d'Abadal també ha fet autocrítica i ha apuntat que el rebuig del claustre no era motivat pel candidat, sinó per la forma en què s'ha dut a terme el procés.

El nou rector, Jordi Montaña, ha dit que vol deixar de ser notícia i ha comentat que tindrà un bon equip que ara començarà a formar.

La reunió d'aquest dimarts arribava després que el claustre de la setmana passada declarés un rebuig contundent a la seva candudatura; només el 10% va donar-hi el seu suport. Els membres del claustre reclamaven que es tornés a obrir el procés d'elecció, una opció que el patronat ha acabat descartant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada