dimarts, 15 de juny del 2010

Vila d’Abadal amoroseix les seves relacions amb la comunitat universitària

Font: Osona.com


Josep Maria Vila d’Abadal, alcalde de Vic i president del Patronat de la Fundació Universitària de Balmes (FUB), ha comparegut aquest matí davant la comunitat universitària per explicar les línies estratègiques que la FUB ha marcat per al futur de la Universitat de Vic (UVic). Vila d’Abadal ha estat acompanyat a la taula presidencial per Pilar Soldevila, gerent de la UVic, tot i que no ha participat en el debat. Assumpta Fargas, l’actual rectora, no ha estat present a la trobada.

La reunió ha omplert de gom a gom l’Aula Magna, amb la gran majoria del personal docent i el personal universitària, i ha tingut un to relaxat, amb torn de preguntes incloses. Abans, Vila d’Abadal ha explicat que les prioritats per a la UVic passen per la internacionalització, la relació amb les empreses i la vinculació amb el territori. El president del Patronat ha defensat que la persona indicada per liderar aquest procés hauria de ser Jordi Montaña, el candidat que proposa la FUB per substituir Assumpta Fargas, l’actual rectora.

Ja immersos en el debat electoral, Vila d’Abadal ha anunciat una concessió important, que la comunitat universitària ha vist amb bons ulls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada