divendres, 15 d’octubre del 2010

La FUB garanteix la viabilitat d’Eumo Editorial

Font: Osona.com (La FUB garanteix la viabilitat d’Eumo Editorial)

El futur de l’empresa, vinculada a la UVic, trontolla després de la fallida de la distribuïdora Arc de Berà.

El Patronat de la Fundació Universitària Balmes, reunit ahir en sessió ordinària, va acordar de donar llum verda a l’inici dels tràmits per verificar el Grau de Ciències Empresarials i el grau de Multimèdia, així com també dels cinc nous màsters universitaris: en Finances, en Hospitality Management, en Internacional Management, en Màrqueting i en Recursos Humans.

D’altra banda, en la reunió de la Comissió executiva del Patronat que va tenir lloc just després, es va debatre, entre altres qüestions, la situació i les perspectives de futur d’Eumo Editorial. S’acordà que, per tal de garantir la viabilitat de l’editorial, després que la seva principal distribuïdora fes fallida (Arc de Berà), es buscarien noves estratègies de negoci i no es descarten aliances amb altres empreses editorials.

1 comentari:

  1. Segur que està garantida. El Sr. A. Uix ja està prou al cas de passar contractes sucosos del tecnocampus a eumogràfic. Lletres escapçades que no hi ha Déu que pugui llegir, color merda d'oca, dissenys web innaccessibles, carpetes, agendes, tríptics,...
    Ara eumogràfic s'aguanta gràcies a les aportacions dels ciutadans de Mataró via contractes amb tecnocampus.

    ResponElimina