divendres, 29 d’octubre del 2010

El Claustre de la UVic escull els seus nous representants al Patronat de la FUB

Font: UVic (El Claustre de la UVic escull els seus nous representants al Patronat de la FUB)

28 d'octubre del 2010

Avui ha tingut lloc a la Universitat de Vic la reunió ordinària del Claustre en què el Rector ha presentat les línies estratègiques de futur per a aquest curs. En l’ordre del dia també hi figurava l’elecció dels nous representats del Claustre al Patronat de la FUB. S’hi presentaven els doctors Manuel Llanas, que repeteix mandat, Joan Carles Martori i Joan Soler, que han sortit elegits per una àmplia majoria.

Jordi Montaña ha assenyalat en el seu parlament les orientacions principals de l’acció de govern per al proper curs. Entre aquestes destaquen la planificació de l’activitat per centres i serveis i la planificació estratègica per als propers anys. Sobre el Pla, ha dit que serà participatiu i que vol que en resulti “un pla de la UVic i no només per a la UVic”.

També ha insistit en la necessitat de potenciar la recerca i la transferència de coneixement, la relació amb l’entorn, de continuar el seguiment de la qualitat dels nous ensenyaments i donar un fort impuls a la internacionalització.

Pel que fa als aspectes econòmics, ha presentat les xifres del pressupost actual, que és un pressupost equilibrat. Ha advertit, però, que amb la congelació de prop del 20% del contracte-programa, causada per les mesures anticrisi de la Generalitat de Catalunya, la UVic haurà de replantejar alguns dels projectes de futur previstos per evitar tancar el curs amb un resultat econòmic negatiu.

Els nous representants de la comunitat universitària

Pel que fa als nous representants de la comunitat universitària Balmes, Manuel Llanas, és doctor en Filologia catalana i professor de la Facultat de Ciències Humanes, Traducció i Documentació; Joan Carles Martori és doctor en Economia i professor de la Facultat d’Empresa i Comunicació; i Joan Soler és doctor en Pedagogia i professor de la Facultat d’Educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada