dilluns, 14 de juny del 2010

Vila d’Abadal marcarà el devenir del rectorat de la UVic en dues reunions

Font: Osona.com

Els fets a la Universitat de Vic (UVic) volen i l’alcalde de Vic i president de la Fundació Universitària Balmes (FUB), Josep Maria Vila d’Abadal, no vol que li quedi un sol cap per lligar. De moment, ja ha concertat una cita aquesta tarda, a l’Ajuntament de Vic, amb la majoria de membres de la Junta del Rectorat, entres els que no hi ha estat convidada l’actual rectora Assumpta Fargas.

Vila d’Abadal explicarà quina és la situació actual del procés electoral per escollir el nou rector, com serà la nova etapa que proposa la FUB i perquè s’ha optat per Jordi Montaña per liderar aquesta etapa. Montaña substituiria en el càrrec a Assumpta Fargas, l’actual rectora.

Vila d’Abadal farà servir el mateix discurs el dia següent, demà dimarts, en una trobada amb tota la comunitat universitària (personal docent i personal administratiu). L’acte és obert a tothom de la UVic (no a la premsa) i tindrà lloc a les 10 del matí a l’Aula Magna.

La compareixença davant la comunitat universitària de la Universitat de Vic (UVic) estava prevista per al divendres 18 de juny. Vila d’Abadal va decidir avançar-la.

http://www.osona.com/noticia/20930/vila/abadal/marcara/devenir/rectorat/uvic/dues/reunions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada