dijous, 23 de setembre del 2010

Pilar Soldevila continuarà exercint de gerent de la UVic fins que es designi un substitut

Font: el 9nou (Pilar Soldevila continuarà exercint de gerent de la UVic fins que es designi un substitut)

Tot i que el nou organigrama proposat pel rector, Jordi Montaña, preveia una separació entre la gerència de la UVic i la direcció de la Fundació –càrrecs que ara ocupa Soldevila–, el Patronat va mantenir-li les atribucions com a gerent de forma provisional, a l’espera de determinar qui la relleva.
Pilar Soldevila continuarà a la gerència de la Universitat de Vic (UVic), almenys fins que es trobi el candidat adequat per exercir aquestes funcions. El Patronat de la Fundació Universitària Balmes (FUB), reunit dijous a la tarda, va prorrogar la interinitat de Soldevila.

Antoni Soy, actual secretari d’Indústria i Empresa de la Generalitat, era un dels candidats possibles, tot i que en la sessió d’aquest dijous no es va posar sobre la taula cap nom.

El Patronat també va validar la composició de l’equip director que acompanyarà el nou rector. La Junta de Rectorat estarà formada per Pere Quer (vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat), Marta Otero (vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement) i Josep Terradellas (secretari general i adjunt al rector per a les Relacions Institucionals i la Comunitat). Integraran l’equip de degans i directors de centres Francesc Codina (Educació), Anna Bonafont (Ciències de la Salut), Antònia Pujol (Empresa i Comunicació), Josep Ayats (Escola Politècnica) i M. Carme Sanmartí (Ciències Humanes, Traducció i Documentació).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada