dijous, 23 de setembre del 2010

Jordi Montaña pren possessió del càrrec com a rector de la Universitat de Vic

Font: UVic (Jordi Montaña pren possessió del càrrec com a rector de la Universitat de Vic)

Jordi Montaña prendrà possessió del càrrec de rector de la Universitat de Vic el pròxim divendres 24 de setembre, a les 13.00h, a l’Aula Magna. Ho farà acompanyat de tot l’equip de Rectorat i del Consell de Direcció, en un acte al qual assistiran el conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i l’alcalde de Vic i president de la FUB, Josep M. Vila d’Abadal.

Jordi Montaña fou nomenat rector el passat 13 de juliol pel Patronat de la Fundació Universitària Balmes. El seu equip, nomenat també el dijous passat, està format per Pere Quer, vicerector d’Ordenació Acadèmica i Professorat; Marta Otero, vicerectora de Recerca i Transferència de Coneixement; Josep Terradellas, secretari general i adjunt al rector per a les Relacions Institucionals i la Comunitat, i Pilar Soldevila, gerent.

Jordi Montaña és doctor en Enginyeria Industrial per la UPC, màster en Direcció i Administració d’Empreses per ESADE i enginyer industrial per l’ETSIIB-UPC. Professor d’ESADE des de 1976, actualment dirigeix la Càtedra ESADE de Gestió del Disseny, que té per objectiu la recerca en els aspectes relacionats amb el disseny i l’empresa, i el seu impacte en l’economia i la societat.

Ha estat sempre vinculat al món del disseny industrial aplicat a l’empresa, ja sigui en el desenvolupament de nous productes i la gestió de la innovació, o en la creació de marques. En aquest camp, va ser fundador i conseller delegat de Quod, Diseño y Marketing, SA; fundador i director general de la Societat Estatal per al Desenvolupament del Disseny i la Innovació; president d’Integral Design and Development; així com president de l’ADI-FAD, i patró i membre del comitè executiu de la Fundació Barcelona Centre de Disseny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada