divendres, 12 de novembre del 2010

Primer Ple de delegats i delegades de la Facultat d'Educació


Ahir, dijous 11 de novembre de 2010 a dos quarts de 7 de la tarda es va portar a terme el primer Ple de delegats i delegades de la Facultat d'Educació de la Universitat de Vic del curs 2010-11.

El Ple va començar amb la presentació de totes les persones assistents. Seguidament es va fer el nomenament oficial dels delegats i delegades de cada curs.

A continuació es van fer els nomenaments de càrrecs, on es van definir els alumnes participants al Claustre de la Facultat d’Educació (un delegat de cada carrera, diferenciant entre pla antic i graus) i al Claustre de la Universitat; a la vegada també es va informar de la propera comunicació per part del Consell d’Estudiants de la mateixa Universitat.

El Ple va prosseguir amb la presentació de funcions i activitats: lectura del document no oficial sobre els drets i deures de la delegació, l’eina de comunicació del “Grup de Treball” dins el campus virtual, el bloc “Parlem de...” i suport a les activitats a nivell d’infraestructures i pressupost. En el punt de l’ordre del dia del bloc “Parlem de...” és quan per part de l’alumnat es va mostrar un neguit davant la desconeixença que té aquest entorn el procés d’elecció del nou rector. Es va comunicar el disgust de la manca d’informació que pateix l’alumnat, quan aquest es presenta com a protagonista de la formació de la Universitat. Tanmateix es va comentar que segurament el 70% dels assistents al Ple desconeixien tot el procés d’elecció del rector, iniciat des del juliol d’aquest estiu passat. L’alumnat claustral del curs passat i present al Ple també es va mostrar molest a causa de la precipitació de com es va comunicar l’acte, com també va assenyalar els inconvenients que comporta realitzar-ho a mitjans de juliol, quan els i les estudiants ja han finalitzat exàmens i ja no transcorren per la universitat. Després d’aquesta exposició es va comentar la possibilitat de crear un bloc lliure, és a dir, que no hi hagi un procés de moderació per part de la universitat, com també la possibilitat d’aprofitar el ja existent “Parlem de...”, pertinent a la mateixa UVic.

Per acabar el Ple es van presentar les dates de previsió d’exàmens de l’antic pla d’estudis.


Enllaç bloc "Parlem de...": http://parlemde.uvic.cat/

1 comentari:

  1. Caram, sembla que el parell que vam exportar de Vic: Uix-vilalta, destapen passion a Mataró...
    http://cabezonpuntocom.blogspot.com/2011/01/tecnocampus-3-parte-la-etapa.html

    ResponElimina