divendres, 15 d’octubre del 2010

Especialització i diferenciació de l’oferta formativa, un dels grans reptes de futur de la Universitat de Vic

Font: UVic (Especialització i diferenciació de l’oferta formativa, un dels grans reptes de futur de la Universitat de Vic)

15.10.10

inauguracioaa.jpgEl rector de la Universitat de Vic, Jordi Montaña, i el Director general d’Universitats, Josep Ribas, van coincidir a afirmar que un dels grans reptes de futur que té al davant la Universitat de Vic és l’especialització i la diferenciació de l’oferta formativa. Així ho manifestaren dijous passat durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic, que comptà amb la presència de la Consellera de Treball, Mar Serna.

El rector també va insistir en la potenciació, entre altres coses, de la recerca com a pilar fonamental i indispensable de la Universitat de Vic, i en la necessitat de buscar el seu encaix en el Pla Nacional per a la Recerca i la Innovació.

L’acte d’inauguració de curs, enguany una mica diferent que en edicions passades, va comptar amb tots els elements tradicionals. Després de veure la videomemòria, Jordi Solé i Casals, doctor i professor de l’Escola Politècnica Superior, va pronunciar la lliçó inaugural, “Processing, Traitement, Processament“.

David Serrat, que fou rector de la Universitat de Vic des de 2002 fins a 2006, va rebre la Medalla Insitucional en reconeixement a la seva tasca al capdavant de la institució, sobretot per l’impuls a la redacció del Pla estratègic 2005-2010, la implantació del segon pla de recerca o la signatura del segon contracte-programa, entre altres mèrits. També va rebre la insígnia de la institució la Dra. Lluïsa Cotoner, amb motiu de la seva jubilació.

Guillem i Marta Roma, guitarrista i violoncelista, varen interpretar unes peces musicals de bandes sonores de cinema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada